Szolgáltatások

Sminktetoválás- Akárhonnan nézzük, a "csík szemöldökök" divatja leáldozott. A természetesség végre a sminktetoválásban is utat tört magának. Újabb és újabb technikák jönnek, mind annak érdekében, hogy ne "kiabáljon" az arcon lévő smink: tetoválva vagyok! 

Jó dolog reggelente "sminkben" ébredni, vagy nyáron, amikor forró napokon mások- ceruzával rajzolt- szemöldöke elkenődik, de a miénk a helyén van, elég felszabadulttá tesz. A sminktetoválás egy nagy precizitást igénylő eljárás, ami hosszú évekre meghatározza a megjelenésünket. Sőt, mások első benyomását. Amikor beülsz egy sminktetováló székébe, ez lebegjen a szemed előtt!


Lézeres tetoválás-eltávolítás- Fiatal korunkban mind hoztunk olyan, mélyen átgondolt döntéseket, amikben annyira, de annyira megingathatatlanul biztosak voltunk... aztán pár év múlva kiderült, hogy mekkora tévedés volt. Sokan tetováltattak már szent meggyőződéssel, hogy aztán tiszta szívből megbánják. Szerencsére van segítség. A lézer képes a leghatékonyabban  a tetoválásokat hegesedés, vagy egyéb nyomok nélkül halványítani, eltüntetni. Ár-érték arányban verhetetlen!

ÚJ! Szolgáltatásaim között szerepel a vegyi és mechanikai eltávolítás is, amit a lézeres kezelések kiegészítéseként, vagy helyettesítéseként alkalmazok, minden esetben egyedi mérlegelés alapján. Az árakról az árlisták menüpont alatt tájékozódhatsz!


Splendid FillAir   -Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen sűrített levegő segítségével, előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat képes bejuttatni a bőrbe. A tűs eljárásokkal ellentétben ennél az eljárásnál a hyaluronsav egyenletesebben szétoszlatható a bőr rétegei között. A beavatkozás után, a kezelt területtől függően akár már egy napon belül nem látható külsérelmi nyom, viszont az eredmény azonnal észrevehető. A bejutattott hyaluronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni, így tölti fel a mély ráncokat és hidratálttá teszi a bőrt. A kezelés egyaránt alkalmas a ráncok feltöltésére és az ajkak volumen növelésére. 
UPDATE! Ez a szolgáltatás jelenleg nem elérhető! Telefonos bejelentkezés: +3620/254 39 44

Hozzon létre weboldalt vagy webáruházat a Mozello segítségével.

Gyorsan, egyszerűen, programozás nélkül.

Visszaélés jelentése Bővebb információ