Szolgáltatások

Sminktetoválás- Akárhonnan nézzük, a "csík szemöldökök" divatja leáldozott. A természetesség végre a sminktetoválásban is utat tört magának. Újabb és újabb technikák jönnek, mind annak érdekében, hogy ne "kiabáljon" az arcon lévő smink: tetoválva vagyok! Jó dolog reggelente sminkben ébredni, vagy nyáron, amikor forró napokon mások szemöldöke elkenődik, de a miénk a helyén van, az is elég felszabadulttá tesz. A sminktetoválás egy nagy precizitást igénylő eljárás, ami hosszú évekre meghatározza a megjelenésünket. Sőt, mások első benyomását! Amikor beülsz egy sminktetováló székébe, ez lebegjen a szemed előtt.


Lézeres tetoválás-eltávolítás- Fiatal korunkban mind hoztunk olyan, mélyen átgondolt döntéseket, amikben annyira, de annyira megingathatatlanul biztosak voltunk... aztán pár év múlva kiderült, hogy mekkora tévedés volt. Sokan tetováltattak már szent meggyőződéssel, hogy aztán tiszta szívből megbánják. Szerencsére van segítség. A lézer képes a tetoválásokat hegesedés és egyéb nyomok nélkül halványítani, eltüntetni.


Splendid FillAir   -Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen sűrített levegő segítségével, előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat képes bejuttatni a bőrbe. A tűs eljárásokkal ellentétben ennél az eljárásnál a hyaluronsav egyenletesebben szétoszlatható a bőr rétegei között. A beavatkozás után, a kezelt területtől függően akár már egy napon belül nem látható külsérelmi nyom, viszont az eredmény azonnal észrevehető. A bejutattott hyaluronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni, így tölti fel a mély ráncokat és hidratálttá teszi a bőrt. A kezelés egyaránt alkalmas a ráncok feltöltésére és az ajkak volumen növelésére. 


Splendid ránckisimító, bőrfiatalító kezelések- Új szelek fújnak a kozmetikában, vége a reménytelen harcnak az öregedés és a gravitáció ellen. A plazmatechnológia képes kiváltani a ránckisimító plasztikai műtéteket. Sőt, ez az egyetlen módszer, mellyel kíméletesen tudunk egy-egy területet formázni a végletekig, mindezt úgy, hogy nincs vágás, vérzés, nincs altatás. Az eredmény viszont azonnal látható, sőt, fokozható!
A Splendid Soft kezelés lassabban hozza ugyan azt az eredményt, amit a Splendid egy alkalommal, viszont nincsen varasodás, kíméletesebb megoldás a ráncok kezelésére!


Kozmetikai kezelésekA hagyományos kezelések, mint a kézi masszázs, relaxáló vagy a ránckisimító pakolások, eljárások ugyan úgy szerepelnek a szolgáltatásaim között, mint a modernebb, gépi kezelések. Hidroabrázió, elektroporáció, lézeres kezelések, mezolézer, mezoterápia- minden kedves vendégemnek egyéni szolgáltatás az elvárásaihoz mérten. 


Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .