Splendid- kérdések és válaszok

 

A Splendid kezelés egy vadonatúj technológián alapuló ránckisimító és bőrfiatalító hatású kezelés. Hatása akár a plasztikai műtét eredményeit is elérheti, mindezt vágás és altatás nélkül..

A kezelésről:

A technológia a 4-ik halmazállapot, a plazmaállapot felhasználásán alapszik, ennek segítségével a bőrt újra strukturálja, a bőr feszesebb, fiatalosabb lesz. A kezelés során a plazma ív a bőrrel találkozva szublimálja azt, a bőr ezáltal összehúzódik, mindezt a kezelt terület körüli szövetek roncsolása, hőterhelése nélkül. A kezelés helyén apró barna foltok jelentkeznek, ez a kérgesedés 5-7 nap alatt teljesen eltűnik, helyén friss bőr képződik, mely fiatal, feszes. Az eredmény azonnal látható.

A kezelés menete:

A kezelés megkezdése előtt szükséges egy konzultáció, vannak Splendid kezelést kizáró tényezők. Ha mindezeket kizártuk, sor kerülhet a bőrfiatalításra. A kezelendő területet helyileg, krémmel zsibbasztjuk. A hagyományos műtétekkel ellentétben, ahol vágás, vérzés, varrás szükséges a felesleges bőr eltávolításához, itt az eredmény a végletekig fokozható mindezek nélkül. Területektől függően a kezelés 15-50 percig tart, 5-7 napos gyógyulás után az eredmény garantálható az elkövetkező 20 hónapra. Amennyiben szükséges, a korrekciós kezelés 90 nap múlva végezhető el.

Hol alkalmazható a kezelés?

Évszaktól függően az arc szinte minden szerzett ránca kezelhető.


Mikor alkalmazható a kezelés?

A nyári hónapokban a kezelés nem ajánlott. A kezelés helyén megjelenő friss bőr érzékeny és sérülékeny, az UV terhelésre erőteljesen reagál. A savas kezelésekhez hasonlóan itt is az ősztől tavaszig tartó időszak a legideálisabb a kezelésre.

Mi történik a kezelés után?

A kérgesedés, ami a kezelést követi, látványra nem túl esztétikus, ezért a kezelés utánra ne tervezz programot. A kezelés az égési sérülések kezeléséhez hasonlatos, fontos a hűtés, hidratálás. Ennek megfelelően először zselével kezeljük az adott területet. A 3-ik naptól a pörkök leeséséig kenőccsel kenjük. A friss bőrt erős, 50+-os UV védelemmel kell ellátni, hogy a pigmentálódás egyenletes és spontán legyen. A kezelés utáni hetekben ne tervezz nyaralást.

90 napnál hamarabb is el lehet végezni a korrekciót?

A bőr teljes felépüléséig nem korrigálhatunk. Ez teljes biztonsággal kb. 90 napot vesz igénybe.

A Splendid kezelés nem alkalmazható:

 • Amennyiben Ön fertőzőbetegségben, vagy valamilyen bőrbetegségben szenved.
 • Amennyiben a kezelendő bőrfelület ekcémás, pszoriázisos, avagy rosaceás, illetve be van gyulladva.
 • Közvetlenül műtét után, illetve annak helyének közelében.
 • Amennyiben Ön vérzékenységben, vagy cukorbetegségben szenved.
 • Amennyiben Ön epilepsziás vagy bármilyen pszichés betegségben szenved, illetve kedélyjavítókat, nyugtatókat, altatókat szed.
 • Amennyiben Ön a véralvadását gátló kezelésben részesül.
 • Amennyiben Ön HIV pozitív, vagy a Hepatitis bármelyik formájától beteg.
 • Amennyiben Ön az elmúlt fél éven belül szívinfarktusban szenvedett.
 • Amennyiben Önnek bármilyen problémája van a nyirokkeringésével, avagy távolítottak el nyirokcsomóit, nyirokér vagy nyirokcsomó gyulladásban szenved.
 • Amennyiben Ön bármilyen daganatos betegségben szenved!
 • Amennyiben Ön várandós.
 • Leégett, nap pirította bőrt nem lehet kezelni!

A kezelés utáni teendők:

 • A kezelés után, hazatérve otthonunkba próbáljuk minden kórokozótól távol tartani a friss sebet. Ha van kutyánk/macskánk és bejár a lakásba, esetleg az ágyba is bemászik, pár napra tiltsuk ki onnan, húzzunk tiszta ágyneműt. A kispárna huzatot érdemes vasalással sterilizálni.
 • A sebkezelő géllel 2-3 napig érdemes kenni a sebet, soha nem puszta kézzel, hanem pálcikával. Eleinte sűrűbben kell kenni, majd ha az égő érzés szűnik, lehet váltani.
 • A következő napokban, amíg a finom var le nem esik, Bepanthen kenőccsel kell kenni, ezt az utóápoló csomag szintén tartalmazza. Ez az időszak a kezelés utáni 5-7 napig tart.
 • Ha leesett a var, megjelenik a friss, rózsaszínű bőr, azt már nem kell Bepanthennel kenni, viszont nagyon nagy gondot kell fordítani a megfelelő UV védelemre. Legalább 50-es faktorszámú krémmel kenjük a kezelt részt 30 perccel az előtt, hogy kimennénk a napra! (Kell 30 perc a felszívódáshoz, hogy a krém el tudja látni a védelmi feladatát.) A nap folyamán többször is érdemes bekenni a védőkrémmel a friss bőrt. Tűző nap alatt hordjunk széles karimájú kalapot, napszemüveget. Strandon törölközővel takarjuk le az arcunkat a kezelés után kb. 6 hétig!

 

Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .